Prøv ægte “Nak og æd”

Er du stor fan af tv serien ”Nak og æd”? Nu har du chancen for selv at opleve alt det som Jørgen og Nikolaj gør…

HUNT COOK EAT er vores udgave af tv programmet “Nak og æd”, lavet på en måde hvor du selv kan deltage aktivt i hele processen.

www.huntcookeat.dk

Du kommer til:

AT TAGE PÅ JAGT OG NEDLÆGGE DET VILDT DER SKAL SPISES
(eller observere jagten hvis ikke du har jagttegn)

At deltage i vildtbehandlingen

At indsamle SPISELIGE URTER OG PLANTER i naturen

At lave yderst velsmagende og sjove vildtretter over bål

At spise de LÆKRE VILDTRETTER

Og meget mere…

Alt sammen gøres i en AFSLAPPET OG HYGGELIG ATMOSFÆRE og i en topprofessionel og unikopsætning der ikke er set før.

HUNT COOK EAT er nemlig meget mere end bare en klon af “Nak og æd”… det er et hjertebarn der længe har været på tegnebrættet hos os.
Vi er dybt passionerede omkring jagt, natur og madlavning og vi elsker at dele disse med andre.

Du vil få JAGT- OG NATUROPLEVELSER AF HØJ KVALITET, som oven i købet skræddersys til dine ønsker!

Du vil få masser af læring, sjov og hygge og ikke mindst
STORE MÆNGDER GOURMETMAD lavet på den rigtige måde…over bål.

Arrangementet er meget velegnet til at man tilmelder sig flere sammen og får nogle fede og unikke oplevelser SAMMEN MED VENNER ELLER FAMILIE.

Hvis dette lyder tiltalende for dig, er du velkommen til at kigge lidt mere på vores side på www.huntcookeat.dk

Vær opmærksom på at vi har et begrænset antal pladser og ud fra den interesse vi har oplevet om projektet de sidste par måneder, forventer vi at disse pladser vil ryge forholdsvist hurtigt, så sørg for at tilmelde dig i bedst mulig tid, hvis du vil være sikker på at kunne få en plads.

Tilmelding er “først til mølle” princippet

Håber på at møde dig i okt.

M.v.h.

Jacob Sandberg

Du kan nå det endnu!

Vi oplever nu, efter den værste corona effekt har lagt sig igen, virkelig stor interesse om vores kurser og den stabile strøm af tilmeldinger er fuldt på højde med det normale niveau. Vi er selvfølgelig superglade for at folk er tilbage i normalt forbrugs-mønster og sætter samtidig kæmpe stor pris på alle de tidligere kursister der igen og igen henviser andre til vores kurser… tusinde tak.. I ved hvem I er :o)

Det kommende hold i Nordsjælland er nu helt fyldt og vi tager pt. kun folk ind på venteliste her (der vil dog inden længe blive lagt nye kurser op til Nordsjælland til afholdelse i foråret 2021) Vi har dog stadig enkelte ledige pladser på vores Idalund kursus som også altid er godt besøgt af kursister fra Nordsjælland og også stadig lidt pladser på vores altid meget populære kursus i Vingsted ved Vejle.

Så kom frisk hvis du vil nå at have jagttegn i år, du kan nå det endnu… og så skal vi, som altid, gøre vores absolut bedste for at give dig en på opleveren, og et jagttegn i lommen :o)

Se vores Vingsted hold her og Idalund kurset her eller bliv skrevet på venteliste til Nordsjælland her.

God sommer

DBH

Jacob

Covid-19 og jagttegnskurser. Er det nu du skal tilmelde dig et jagttegnskursus?

Hos JAGTTEGNNU.DK er vi meget opmærksomme på hvordan de restriktioner som vi alle sammen er underlagt i disse tider påvirker folk økonomiske sikkerhed og muligheder for at gøre og udleve de ting som man har drømt om, nogle gange i flere år..

Vi har selvfølgelig også selv adskillige ekstra udfordringer pga. restriktionerne og har i øjeblikket travlt med at flytte de sidste kursus-weekender, som skulle være afholdt lige nu, til datoer senere på året. Det er enormt vigtigt for os at vores kursister ikke kommer i klemme i denne krise og vi har derfor planlagt adskillige forskellige backup weekender til flere forskellige scenarier i forhold til hvornår restriktionerne bliver ophævet igen. Dette vil sikre at forårets kursister får færdigafviklet deres undervisning med optimal timing i forhold til jagttegnsprøverne, som jo også bliver flyttet.

Nå, men at vi skal håndtere den slags logistiske og planlægningsmæssige udfordringer er trods alt luksus problemer og det gør vi gerne. Vi finder glæde og stolthed i altid at levere det bedst mulige produkt til vores kursister og dette er ingen undtagelse.

MEN.. noget helt andet er de næste kurser som bliver afviklet i august og september og som vi nu har åbnet op for tilmelding til. Vi kan mærke at folk, forståeligt nok, er lidt forsigtige med at bruge penge lige nu.. mange er i tvivl om hvad fremtiden bringer og hvordan deres økonomi kommer til at se ud om nogle måneder. Dette er selvfølgelig beklageligt og ærgerligt hvis man virkelig gerne ville have et jagttegn men pga. af følelsen af usikkerhed holder igen med at tilmelde sig og derved ikke kommer videre i drømmen om at blive jæger.

Vi vil selvfølgelig gerne bidrage til at du, selvom du måske ikke har 100% overblik over fremtiden (hvem har for øvrigt det?) med ro i sindet kan tilmelde dig et at vore kommende kurser og vi har derfor iværksat følgende tiltag:

1. Du kan få hele kursusgebyret (minus 100kr til adm.) tilbage helt frem til 14 dage før kursus start hvis du skulle møde økonomiske udfordringer i løbet af året (normalt er det i nogle situationer ikke muligt at få sin indbetaling tilbage efter at kurset er helt fyldt og vi har stoppet for tilmelding) ELLER du kan blive flyttet til et andet kursus til foråret 2021 uden ekstra betaling

2. Den normale forudbetaling af kursusgebyret er udskudt til 1. juli, der skal dog stadig overføres et depositum på 500 kr. ved tilmelding

3. Vi vil være endnu mere flexible med ratebetalinger. dvs. at du kan fordele din indbetaling over flere måneder helt frem til og med sep. Du skal blot skrive i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen hvordan du ønsker at betale og så bekræfter jeg din betalingsaftale på mail. (vi skal dog have min. 2000kr, inklusiv de 500kr i depositum, indbetalt senest 1. juli for at kunne holde en plads på kurset til dig :o)

4. Hvis det meget usandsynlige skulle ske at der kommer nye uventede restriktioner fra regeringens side så sent som august-sep. så flytter vi kurserne til nye datoer i sensommeren eller til nød foråret 2021 og typisk vil der være flere datoer eller muligheder du kan vælge imellem at blive flyttet til… så lige meget hvad, vil du få den undervisning du har tilmeldt dig til. Dette er egentlig ikke et nyt tiltag, for det gør vi allerede på forårets kurser :o)

Det er klart at disse tiltag, især det første, kan komme til at give os både logistiske udfordringer og ikke mindst også et økonomisk tab. MEN denne risiko tager vi gerne! Vi syntes at det er enormt vigtigt at vi alle sammen bidrager til at holde tingene kørende så godt og så smertefrit for hinanden og for samfundet i denne tid og dette er vores måde at bidrage hertil :o)

Det skal dog retfærdigvis også siges at disse meget flexible tilmelding og betalingsvilkår af samme årsag kun vil gælde for de kurser der bliver afholdt nu her til august-september 2020, det vil ikke være muligt at få samme vilkår til forårets kurser 2021

Så vær velkommen til at gå ind og læs mere om vores kurser her eller finde et kursus nær dig og lav en tilmelding og kontakt mig gerne hvis du har nogen spørgsmål :o)

Jeg håber at du kommer godt igennem den kommende tid både helbredsmæssigt og økonomisk og måske ses vi på et af vores jagttegnskurser?

De bedste hilsner

Jacob

Tilmeld dig nu, hvis du vil nå at have en plads!

Vi oplever utroligt meget run på vores jagttegnskurser :o)
Forårets kurser i Idalund, Helsinge, Auderød og Vingsted 1 er nu alle fyldte, hele 3-4 måneder før kursusstart.

Der er stadig ledige pladser i Stoholm, Odense og Vingsted 2.
Hvis du vil med på et af disse kurser, anbefaler vi at du tilmelder dig hurtigst muligt. Vi har på alle vores kurser, et max loft på antallet af kursister vi vil tage pr kursus, så vi kan holde den høje kvalitet og personlige undervisning og vi kan derfor  selvsagt ikke garantere at der er pladser tilbage, hvis du venter til sidste øjeblik med at tilmelde dig.

Tilmelding er som altid efter “først til mølle” princippet!

Tusinde tak til alle de søde tidligere kursister der har spredt ordet om vores kurser vidt og bredt, håber I må få nogle fantastiske oplevelser med jeres nye jagttegn i lommen :o)

God jul til alle :o)

M.v.h.

Jacob

 

Helsingekurset er nu fyldt

Vi oplever som altid utrolig stor efterspørgsel på vores kurser. Dette skyldes bla. al den positive omtale fra tidligere kursister, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusinde tak herfor :o) !!

Vores kursus i Helsinge er nu, her 5 måneder før kursusstart, helt fyldt!
Vi har derfor oprettet endnu et kursus i Nordsjælland på den gamle millitærbase, Auderødlejren. Dette kursus kan også nås i behagelig køreafstand fra Kbh. og hele resten af Nordsjælland.

Der er dog også et begrænset antal pladser på dette kursus så vent ikke til sidste øjeblik med at tilmelde dig hvis du vil med :o)

Resten af vores kurser fylder også godt op og vi forventer at lukke for tilmelding for de fleste kurser i løbet af dec og januar, så kom frisk :o)

Tilmelding er som altid efter “først til mølle princippet”

Godt efterår til alle

Mvh

Jacob

Stadig enkelte ledige pladser i Vingsted

(Opdateret juni 2020) Vi oplever som altid rigtig stor interesse om vores kurser og får rigtig mange nye kursister via al den positive omtale fra vores tidligere kursister, tusinde tak for det, det er meget værdsat! :o)

Forårets kurser er gået strygende og vi har en uhørt høj 1. gangs beståelsprocent på næsten over 85% hvilket er omkring 30% højere end landsgennemsnittet…

Tilmeldingen til sommer/efterårskurserne har været åben i noget tid nu og kurserne fylder som altid godt op. Du kan dog stadig nå at komme med lidt endnu, der er stadig enkelte ledige pladser i Vingsted

Sidste tilmeldingsfrist er 18. juli men vi forventer at stoppe for tilmelding før den tid når kurserne er fyldte.

Tilmelding er som altid efter først til mølle princippet :o)

God sommer derude

Mvh. Jacob

Stor succes med kurserne

Lige en lille opdatering på flere punkter. Vi har nu haft de fleste af sommerens kursuster igennem jagtprøverne. Det er som sædvanlig gået fantastisk og vi er efterhånden vant til at vores kursister melder tilbage om, at både vildtkonsulenter og andre jagttegns aspiranter, spørger ind til hvor de har taget deres kursus fordi der ofte er en tydelig positiv forskel i hvor godt de håndterer jagttegnsprøven.
Jeg vil også gerne takke alle vores tidligere kursister for al den positive reklame de giver os.. vi modtager utrolig mange nye kursister der er henvist fra tidligere kursister. Tusinde tak !
Der er fuld gang i tilmeldingerne til forårets kurser og flere af holdende er allerede ved at nærme sig max antal kursister, så der vil højst sandsynligt blive lukket for tilmelding til flere hold væsentlig før sidste tilmeldingsfrist. Husk at tilmelding er efter “først til mølle princippet” og du kan således ikke være sikker på en plads hvis du venter til sidste øjeblik !
Godt efterår til alle herfra
Jacob

Pas på med de billige kurser!

Jeg har længe ville skrive om dette emne, men ikke helt vist hvordan jeg skulle gøre det uden at det virker som selvpromovering og mudderkastning. Men nu fik jeg i sidste uge, endnu en gang, et opkald fra en kursist der havde deltaget i et kursus hos en af de “billigere” jagttegnsudbydere. Denne person var dumpet til jagttegnsprøven og kunne nu ikke, efter at have forsøgt i en måned, få fat på kursususbyderen for at få hjælp til det vidre forløb.
Jeg har fået berettet om ligende tilfælde adskellige gange nu… nogle gange via frustrerede opkald som i sidste uge, og nogle gange fra kursister på vores kurser, der før, uden succes, har været på et billigere kursus.
Nogle gange er det ekstremt lange køer til skydningen og mangelfuld undervisning, andre gange er det som her, dårlig hjælp efter kurset og i et enkelt tilfælde var det en udbyder der forsvandt fra jordens overflade inden kursusstart. Dette specifikke kursus var i Midtjylland, men andre gange har det været på Fyn og på Sjælland.
Nogle af disse kursusudbydere er det åbenlyst at man skal holde sig fra, f.eks. dem der er nød til at sælge kursuspladser på spotdeal til halv pris af de fleste andre udbydere, men andre gange er det udbydere der har ellers fine hjemmesider med gode udtalelelser på osv.. men de tilfælde jeg er blevet gjort opmærksom på, er allesammen kurser i den billigere ende.
Jeg er sikker på at der også findes udbydere i den billigere ende som leverer et godt produkt til kursisten, jeg kender dem ikke, men de er der sikkert.. Så hvis dit budget tvinger dig til at vælge et billigere kursus, så sørg for at undersøge udbyderen så godt som du kan !
Ellers skal du regne med at det er som med så meget andet… du får hvad du betaler for !
En anden ting der er vigtig at være opmærksom på, er at på mange af de billigere kurser er der ekstra betaling for patroner, lerduer, “baneleje” og nogle gange endda mad… så i sidste ende er kurset slet ikke så billigt som der er slået op til at være. Dette info kan som regel findes på udbyderens hjemmeside, så det er, i modsætning til kvaliteten af undervisningen, lidt mere gennemskueligt hvis man kigger efter det.
Be carefull out there :oD
Mvh
Jacob Sandberg

Åbent for tilmelding til kurset på Fyn

Vi har oplevet stor efterspørgsel på at vi skulle oprette endnu et kursus på Fyn, og det har vi så gjort nu :o)
Vi har en del folk på venteliste til dette kursus, så vi forventer at kurset fylder op rimeligt hurtigt.
Tilmelding er som altid efter “først til mølle princippet”

Hvis du vil være sikker på at komme med på et af de næste kurser

Vi oplever stor efterspørgsel på hvornår vi starter op for tilmelding til vores jagttegnskurser igen, og tak for det :o) Vi er lige ved at have logistikken på plads og regner med at kunne åbne for tilmelding her i løbet af de første 14 dage af marts. Kurserne bliver afholdt i aug-sep 2017 over det meste af landet.
Hvis du ønsker at få besked så snart at kursaerne er lagt fast og der åbnes for tilmelding så skriv mig en mail og du vil komme på maillisten.
Mvh
Jacob