Tilmeld dig nu, hvis du vil nå at have en plads!

Vi oplever utroligt meget run på vores jagttegnskurser :o)
Forårets kurser i Idalund, Helsinge, Auderød og Vingsted 1 er nu alle fyldte, hele 3-4 måneder før kursusstart.

Der er stadig ledige pladser i Stoholm, Odense og Vingsted 2.
Hvis du vil med på et af disse kurser, anbefaler vi at du tilmelder dig hurtigst muligt. Vi har på alle vores kurser, et max loft på antallet af kursister vi vil tage pr kursus, så vi kan holde den høje kvalitet og personlige undervisning og vi kan derfor  selvsagt ikke garantere at der er pladser tilbage, hvis du venter til sidste øjeblik med at tilmelde dig.

Tilmelding er som altid efter “først til mølle” princippet!

Tusinde tak til alle de søde tidligere kursister der har spredt ordet om vores kurser vidt og bredt, håber I må få nogle fantastiske oplevelser med jeres nye jagttegn i lommen :o)

God jul til alle :o)

M.v.h.

Jacob

 

Helsingekurset er nu fyldt

Vi oplever som altid utrolig stor efterspørgsel på vores kurser. Dette skyldes bla. al den positive omtale fra tidligere kursister, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusinde tak herfor :o) !!

Vores kursus i Helsinge er nu, her 5 måneder før kursusstart, helt fyldt!
Vi har derfor oprettet endnu et kursus i Nordsjælland på den gamle millitærbase, Auderødlejren. Dette kursus kan også nås i behagelig køreafstand fra Kbh. og hele resten af Nordsjælland.

Der er dog også et begrænset antal pladser på dette kursus så vent ikke til sidste øjeblik med at tilmelde dig hvis du vil med :o)

Resten af vores kurser fylder også godt op og vi forventer at lukke for tilmelding for de fleste kurser i løbet af dec og januar, så kom frisk :o)

Tilmelding er som altid efter “først til mølle princippet”

Godt efterår til alle

Mvh

Jacob

Stadig enkelte ledige pladser i Vingsted og Idalund

Vi oplever som altid rigtig stor interesse om vores kurser og får rigtig mange nye kursister via al den positive omtale fra vores tidligere kursister, tusinde tak for det, det er meget værdsat! :o)

Forårets kurser er gået strygende og vi har en uhørt høj 1. gangs beståelsprocent på næsten over 85% hvilket er omkring 30% højere end landsgennemsnittet…

Tilmeldingen til sommer/efterårskurserne har været åben i noget tid nu og kurserne fylder som altid godt op. Du kan dog stadig nå at komme med lidt endnu, der er stadig enkelte ledige pladser i Vingsted og på Idalund. Sidste tilmeldingsfrist er 18. juli men vi forventer at stoppe for tilmelding før den tid når kurserne er fyldte.

Tilmelding er som altid efter først til mølle princippet :o)

God sommer derude

Mvh. Jacob

Stor succes med kurserne

Lige en lille opdatering på flere punkter. Vi har nu haft de fleste af sommerens kursuster igennem jagtprøverne. Det er som sædvanlig gået fantastisk og vi er efterhånden vant til at vores kursister melder tilbage om, at både vildtkonsulenter og andre jagttegns aspiranter, spørger ind til hvor de har taget deres kursus fordi der ofte er en tydelig positiv forskel i hvor godt de håndterer jagttegnsprøven.
Jeg vil også gerne takke alle vores tidligere kursister for al den positive reklame de giver os.. vi modtager utrolig mange nye kursister der er henvist fra tidligere kursister. Tusinde tak !
Der er fuld gang i tilmeldingerne til forårets kurser og flere af holdende er allerede ved at nærme sig max antal kursister, så der vil højst sandsynligt blive lukket for tilmelding til flere hold væsentlig før sidste tilmeldingsfrist. Husk at tilmelding er efter “først til mølle princippet” og du kan således ikke være sikker på en plads hvis du venter til sidste øjeblik !
Godt efterår til alle herfra
Jacob

Pas på med de billige kurser!

Jeg har længe ville skrive om dette emne, men ikke helt vist hvordan jeg skulle gøre det uden at det virker som selvpromovering og mudderkastning. Men nu fik jeg i sidste uge, endnu en gang, et opkald fra en kursist der havde deltaget i et kursus hos en af de “billigere” jagttegnsudbydere. Denne person var dumpet til jagttegnsprøven og kunne nu ikke, efter at have forsøgt i en måned, få fat på kursususbyderen for at få hjælp til det vidre forløb.
Jeg har fået berettet om ligende tilfælde adskellige gange nu… nogle gange via frustrerede opkald som i sidste uge, og nogle gange fra kursister på vores kurser, der før, uden succes, har været på et billigere kursus.
Nogle gange er det ekstremt lange køer til skydningen og mangelfuld undervisning, andre gange er det som her, dårlig hjælp efter kurset og i et enkelt tilfælde var det en udbyder der forsvandt fra jordens overflade inden kursusstart. Dette specifikke kursus var i Midtjylland, men andre gange har det været på Fyn og på Sjælland.
Nogle af disse kursusudbydere er det åbenlyst at man skal holde sig fra, f.eks. dem der er nød til at sælge kursuspladser på spotdeal til halv pris af de fleste andre udbydere, men andre gange er det udbydere der har ellers fine hjemmesider med gode udtalelelser på osv.. men de tilfælde jeg er blevet gjort opmærksom på, er allesammen kurser i den billigere ende.
Jeg er sikker på at der også findes udbydere i den billigere ende som leverer et godt produkt til kursisten, jeg kender dem ikke, men de er der sikkert.. Så hvis dit budget tvinger dig til at vælge et billigere kursus, så sørg for at undersøge udbyderen så godt som du kan !
Ellers skal du regne med at det er som med så meget andet… du får hvad du betaler for !
En anden ting der er vigtig at være opmærksom på, er at på mange af de billigere kurser er der ekstra betaling for patroner, lerduer, “baneleje” og nogle gange endda mad… så i sidste ende er kurset slet ikke så billigt som der er slået op til at være. Dette info kan som regel findes på udbyderens hjemmeside, så det er, i modsætning til kvaliteten af undervisningen, lidt mere gennemskueligt hvis man kigger efter det.
Be carefull out there :oD
Mvh
Jacob Sandberg

Åbent for tilmelding til kurset på Fyn

Vi har oplevet stor efterspørgsel på at vi skulle oprette endnu et kursus på Fyn, og det har vi så gjort nu :o)
Vi har en del folk på venteliste til dette kursus, så vi forventer at kurset fylder op rimeligt hurtigt.
Tilmelding er som altid efter “først til mølle princippet”

Hvis du vil være sikker på at komme med på et af de næste kurser

Vi oplever stor efterspørgsel på hvornår vi starter op for tilmelding til vores jagttegnskurser igen, og tak for det :o) Vi er lige ved at have logistikken på plads og regner med at kunne åbne for tilmelding her i løbet af de første 14 dage af marts. Kurserne bliver afholdt i aug-sep 2017 over det meste af landet.
Hvis du ønsker at få besked så snart at kursaerne er lagt fast og der åbnes for tilmelding så skriv mig en mail og du vil komme på maillisten.
Mvh
Jacob

Jagttegnskursus til Sønderjylland

Vi har fået en del henvendelser fra Sønderjylland og er ved at kigge på om vi kan finde en egnet lokalitet til at afholde et kursus i dette område. Vi forventer at få noget på plads i løbet af marts. Hvis du ønsker at få besked når dette kursus er lagt fast, så send mig en mail på jacob.sandberg@mail.dk og du vil komme på info-maillisten :o)
Mvh
Jacob

Så er der igen åben for tilmelding

Vi har nu åbnet for tilmelding til kurserne i Stoholm, Vingsted og Idalund. Odensekurset ventes åbnet inden for en uge eller to, Hvis du ønsker at få besked når dette kursus er lagt fast, så send mig en mail på jacob.sandberg@mail.dk og du vil komme på info-maillisten.. Vi har som altid oplevet meget stor efterspørgsel på hvornår det ville være muligt at tilmelde sig det næste kursus og har over 50 personer på maillisten hertil bare fra de sidste 3 uger siden vi lukkede for tilmelding til de kurser der kører lige nu. Så derfor, som altid, tilmelding er efter “først til mølle” princippet og vi kan således ikke garantere at der vil være plads til dig, hvis du venter til sidste øjeblik med at tilmelde dig :o)
Mvh
Jacob

Fyldte hold i Helsinge og på Idalund

Som altid oplever vi utrolig stor interesse for vores jagttegnskurser og både Helsinge og Idalund kurserne er nu fyldte og der stoppes for tilmelding dd. Der er stadige enkelte ledige pladser i Stoholm og kurserne i Odense og Vingsted ved Vejle har en del ledige pladser da de næsten lige er blevet åbnet for tilmelding. Det forventes dog at også disse hold bliver fyldte længe inden tilmeldingsfristen i feb.
Vi vil gerne takke for alt den positive omtale og mund til mund reklame vi får fra tidligere kursister, det gør det til en smal sag at booke vores jagttegnskurser. Vi har næsten ikke nogen kurser hvor der ikke er bekendte fra tidligere kursister med.. Tusinde tak ! :o)