jagttegn

Du kan nå det endnu!

Vi oplever nu, efter den værste corona effekt har lagt sig igen, virkelig stor interesse om vores kurser og den stabile strøm af tilmeldinger er fuldt på højde med det normale niveau. Vi er selvfølgelig superglade for at folk er tilbage i normalt forbrugs-mønster og sætter samtidig kæmpe stor pris på alle de tidligere kursister der igen og igen henviser andre til vores kurser… tusinde tak.. I ved hvem I er :o)

Det kommende hold i Nordsjælland er nu helt fyldt og vi tager pt. kun folk ind på venteliste her (der vil dog inden længe blive lagt nye kurser op til Nordsjælland til afholdelse i foråret 2021) Vi har dog stadig enkelte ledige pladser på vores Idalund kursus som også altid er godt besøgt af kursister fra Nordsjælland og også stadig lidt pladser på vores altid meget populære kursus i Vingsted ved Vejle.

Så kom frisk hvis du vil nå at have jagttegn i år, du kan nå det endnu… og så skal vi, som altid, gøre vores absolut bedste for at give dig en på opleveren, og et jagttegn i lommen :o)

Se vores Vingsted hold her og Idalund kurset her eller bliv skrevet på venteliste til Nordsjælland her.

God sommer

DBH

Jacob

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *